Mindent összevérezett a vásárhelyi betörő

2009.09.20. 11:15
Valószínűleg a konyhaajtó üvege lett a veszte a hajléktalan férfinak, aki végül zsákmány nélkül távozott. Az ügyeletes orvos buktatta le.

Betörés közben súlyos sérülést szenvedett, és miután a házban mindenhol vérnyomokat hagyott, zsákmány nélkül távozott a helyszínről egy hódmezővásárhelyi tolvaj - közölte a rendőrség.

A férfi szombat délelőtt tört be egy hódmezővásárhelyi házba. Az idős tulajdonos hazatérve meglátta, hogy házának bejárati ajtaját berúgták, és betörték a konyhaajtó üvegét is. A konyhában és a hálószobában pedig mindenhol vércseppek voltak, mivel a betörő az üveggel megvágta magát.

A rendőrök a nyomok alapján arra következtettek, hogy a kétbalkezes tolvaj csúnyán megsérülhetett, mivel végül nem vitt el semmit. Ez igazolódott is, ugyanis amikor a rendőrök jelezték a helyi orvosi ügyeletnek, hogy súlyos sérültet keresnek, kiderült, hogy nem sokkal korábban jelentkezett náluk egy férfi, akinek erősen vérzett a karja.

A gyanú egy 47 éves hajléktalanra terelődött. Miután előállították, a férfi elismerte, hogy ő tört be a házba. Őrizetbe vették.