Még mindig életveszélyben van a kőbányai leszámolás sérültje

2009.10.06. 14:47
A hétfői lövöldözésben megsérült afgán férfi a Péterfy utcai kórházban fekszik, nyílt koponyasérülése van.

Még mindig életveszélyes állapotban van az az afgán férfi, akit hétfő reggel sebesítettek meg Kőbányán, mondta Sárvári András, a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ igazgatója.

Arra a kérdésre, hogy a férfit meglőtték vagy leütötték, egyelőre sem a kórház, sem a rendőrség nem válaszolt. A Független Hírügynökség információi szerint a sérültet nyílt koponyasérüléssel vitték kórházba.

A rendőrségre hétfőn reggel negyed 8-kor érkezett a bejelentés, hogy lövöldözés történt a X. kerületi Kada utca 109. alatt. Az udvaron fekvő két afgán férfit a családtagok vették észre, amikor lejöttek az emeletről. Egyikük azonnal meghalt, a másikat kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint a családtagok olyan zaklatott lelkiállapotban voltak, hogy nekirontottak a rendőröknek, és akadályozták az intézkedést is, így egyiküket - egy nőt - meg kellett bilicselni.

Úgy tudni, hogy a lövöldözés hátterében elszámolási vita áll. A rendőrség az ügyben több emberen elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport