Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Pénzükért késelték meg a zöldségeseket

2009.11.02. 13:14
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel került a váci kórházba két zöldséges, akit a nyílt utcán támadtak meg hétfőre virradó éjjel Vácrátóton.

Az elsődleges információk szerint a támadók - tudván, hogy a nagybani piacra induló zöldségeseknél nagyobb összegű készpénz van - ki akarták rabolni az egyik férfit, ám az útonállásból dulakodás, majd életveszélyes támadás lett. Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója elmondta: a megtámadott zöldségest és a segítségére siető társát is több késszúrás érte, a támadás egyik áldozata életveszélyes állapotban van.

A bűnügyi igazgató hozzátette: mivel a sérültek kihallgatásáról egyelőre nem lehet szó, és a helyszínelés is tart még, a rendőrségnek nincsenek olyan információi, melyek szerint lövés is dördült volna. A rablásnak indult, ám súlyos, életveszélyes támadássá vált bűnügy körülményeinek kivizsgálásához nagy erőkkel láttak hozzá a Pest megyei nyomozók - közölte a bűnügyi igazgató.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?