Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Kislányokat csábított légyottokra egy győri férfi

2009.11.03. 15:06
A győri rendőrkapitányság megrontás, szemérem elleni erőszak és erőszakos közösülés kísérlete miatt folytat eljárást egy 39 éves győri férfi ellen.

Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a férfi megalapozottan gyanúsítható, hogy a bűncselekményt négy kislány sérelmére, kilenc esetben követte el. A lányok 12, illetve 14 év alattiak voltak.

A legfiatalabb csak 7 éves volt, amikor a férfi megkörnyékezte, majd a későbbiekben kétszer kísérelt meg közösülni vele. Mindegyik áldozat elismerte, hogy a kíváncsiság hajtotta őket, a férfi erőszakot velük szemben.nem alkalmazott Viszont több éven át visszaélt a kislányok naivitásával, az intim együttlétekben olykor közösen vettek részt a Győr környéki hétvégi házában.

A lányok vallomása szerint a férfi 2005 nyarától 2008 év végéig meztelen fényképfelvételeket készített róluk, és pár ezer forintot fizetett nekik azért, hogy hagyták magukat lefotózni.

A férfi tagadja a bűncselekményt, a lakásán lefoglalt adathordozókat szakértő vizsgálja.

A gyanúsítottat a győri bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?