Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyugat-Magyarországon már esik a hó

2009.11.03. 12:41
Figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Dél-Dunántúlra, a következő 24 órában akár öt centi hó is eshet. A Mecsekben 5-7 centi havat várnak. A hét hátralevő részében folyamatosan melegszik az idő, vasárnap akár 16 fok is lehet.

Havazni kezdett kedd délben az ország nyugati és délnyugati részében. Ezeken a területeken 1-2 fok van, így az is elképzelhető, hogy a hó megmarad.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint a Dél-Dunántúlon a következő 24 órában akár 5 centi hó is eshet. A Mecsekben éjfélig 5-7 centi havat várnak.

Az ország keleti részében nincs csapadék, és melegebb is az idő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hét hátralevő részében folyamatosan melegedni fog az idő, vasárnap akár 12 fok, Kelet-Magyarországon akár 16 fok is lehet.