Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Kivégezte a tolvajt a házőrző disznó

2009.11.06. 10:36
Egy idős asszony kétmázsás kan disznója taposta halálra a portára felosonó tolvajt a dél-oroszországi Malaja Homuterben. A Komszomolszkaja beszámolója szerint a behatoló végzetét közvetve a vodka okozta: az állat ki nem állhatta az alkoholos leheletet.

A 38 éves férfi csak néhány napja szabadult a börtönből, és hazaérkezése után ugyanott folytatta, ahol korábban abbahagyta: alkalmi lopásokból tartotta fent magát. Ezúttal a közvetlen szomszédját szemelte ki soros áldozatául, ám a kerítésen átugorva szembetalálta magát az udvaron szabadon eresztett termetes kan disznóval.

A sertés az agyaraival felhasította a behatoló lábikráját, majd a trágyadombra döntve vadul tiporni kezdte. A férfi segélykiáltásait meghallotta a portán egyedül élő asszony, aki magához hívta és megkötötte az előző percben még dühöngő állatot, majd értesítette a rendőrséget. Mire azonban a járőr megérkezett, a szerencsétlenül járt tolvaj már belehalt belső sérüléseibe. Utólag a boncolás során megállapították, hogy egyetlen ép csontja sem maradt.

A szomszédok elmondása szerint a házisertés szinte hűséges kutyaként ragaszkodik a gazdasszonyához. Rendszerint kezesbárányként viselkedik, ám van egy gyengéje: ki nem állhatja az alkoholbűzt. Márpedig az áldozata egy egész üveg vodkát felhajtott, mielőtt átugrott a kerítésen.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!