Ödön
2 °C
11 °C

Csak meg akarta félemlíteni a dajkát

2009.11.08. 18:40
Megfélemlítés volt a célja annak a 39 éves férfinak, aki szerdán támadott rá volt élettársára egy budapesti óvodában. Azt mondta, a nő megcsalta. A férfi előzetes letartóztatásban van.

"Megcsalt. Vasárnap még együtt aludtunk, egy ágyban. Hétfőn pedig már másik férfivel megcsalt. Ennyi volt az egész" - nyilatkozta a TV2 Tények című műsorának az a 39 éves férfi, aki szerdán egy budapesti óvodában a gyerekek szeme láttára többször is megszúrta dajkaként dolgozó volt élettársát.

A rendőrség még szerdán elfogatóparancsot adott ki. A támadó végül pénteken önként feladta magát, ezután előzetes letartóztatásba helyezték.

A férfi azt mondta, nem akarta megölni a nőt, "csak meg akarta félemlíteni", és hogy nem késsel, hanem egy "apró kis szerszámmal" támadt a nőre. Bocsánatot is kért a nőtől, és azt állította, szereti őt.

A dajka csütörtökön azt nyilatkozta, volt élettársa hétfőn békülni akart vele, de amikor elutasította, megfenyegette, hogy "lekaszabolja". Feljelentést tett a rendőrségen, de a rendőrök nem léptek az ügyben. Két napig nem mert kimozdulni otthonából, szerdán viszont bement munkahelyére, ahol a férfi megtalálta és megtámadta.

"Szurkált, ahol ért" - nyilatkozta még csütörtökön a Tényeknek. A gondozására bízott gyerekek sikoltoztak és őrjöngtek félelmükben. A férfi mellkason és nyakon szúrta, arcát pedig megvágta. A nő a kórházban azt mondta, fáj a mellkasa, gyenge és enni sem tud. Nem érti, hogy a rendőrség feljelentése után miért nem tett semmit.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?