Csak meg akarta félemlíteni a dajkát

2009.11.08. 18:40
Megfélemlítés volt a célja annak a 39 éves férfinak, aki szerdán támadott rá volt élettársára egy budapesti óvodában. Azt mondta, a nő megcsalta. A férfi előzetes letartóztatásban van.

"Megcsalt. Vasárnap még együtt aludtunk, egy ágyban. Hétfőn pedig már másik férfivel megcsalt. Ennyi volt az egész" - nyilatkozta a TV2 Tények című műsorának az a 39 éves férfi, aki szerdán egy budapesti óvodában a gyerekek szeme láttára többször is megszúrta dajkaként dolgozó volt élettársát.

A rendőrség még szerdán elfogatóparancsot adott ki. A támadó végül pénteken önként feladta magát, ezután előzetes letartóztatásba helyezték.

A férfi azt mondta, nem akarta megölni a nőt, "csak meg akarta félemlíteni", és hogy nem késsel, hanem egy "apró kis szerszámmal" támadt a nőre. Bocsánatot is kért a nőtől, és azt állította, szereti őt.

A dajka csütörtökön azt nyilatkozta, volt élettársa hétfőn békülni akart vele, de amikor elutasította, megfenyegette, hogy "lekaszabolja". Feljelentést tett a rendőrségen, de a rendőrök nem léptek az ügyben. Két napig nem mert kimozdulni otthonából, szerdán viszont bement munkahelyére, ahol a férfi megtalálta és megtámadta.

"Szurkált, ahol ért" - nyilatkozta még csütörtökön a Tényeknek. A gondozására bízott gyerekek sikoltoztak és őrjöngtek félelmükben. A férfi mellkason és nyakon szúrta, arcát pedig megvágta. A nő a kórházban azt mondta, fáj a mellkasa, gyenge és enni sem tud. Nem érti, hogy a rendőrség feljelentése után miért nem tett semmit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport