Judit
2 °C
7 °C

Késeket ragasztott magára, így indult volt feleségét megölni

2009.11.09. 11:52 Módosítva: 2009-11-09 11:52:11
Öt kést erősített a karjaira és a lábaira, majd egy bárdot is magához egy férfi, és így indult el, hogy megölje a volt feleségét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrányban. Az asszony a három gyerekével menekült, a férfi a nő segítségére érkező szomszédot sebesítette meg. Végül rendőrök gyűrték le.

Öt kést erősített a testére és egy bárdot is magához vett szombar hajnalban egy ibrányi férfi, hogy azokkal támadjon volt feleségére, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. A 29 éves, jól felszerelt férfi betörte az asszony háznak ajtaját, majd az egyik kést elővette és megpróbálta leszúrni a nőt.

Az asszony jelenlegi élettársa ellökte a támadót, aki közben újabb kést vett elő és azzal hadonászott tovább. Mindezt a nő három kisgyerekének szeme láttára tette a férfi.

Közben átjött segíteni a családnak egy szomszéd, őt a késekkel teleaggatott férfi könnyebben megsebesítette a karján. Közben a nő kimenekítette három kisgyerekét a lakásból, ahonnan aztán az élettársa és a szomszéd is ki tudott menekülni. A helyi rendőrőrs időközben kiérkező járőrei végül legyűrték a férfit és bilincselték. Még ekkor is ott volt a lábára szigetelőszalagozva az egyik kése. Közben kiderült, hogy a férfi a csata közben ellopott egy mobiltelefont is a lakásból.

A férfit előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete, kiskorú veszélyeztetése, magánlaksértés, testi sértés és lopás gyanújával hallgatták ki. A férfi azt mondta, hogy azért akarta megölni volt feleségét, mert szerinte a nő nem megfelelően bánt közös gyermekükkel, őt pedig kisemmizte. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?