Késeket ragasztott magára, így indult volt feleségét megölni

2009.11.09. 11:52 Módosítva: 2009.11.09. 11:52
Öt kést erősített a karjaira és a lábaira, majd egy bárdot is magához egy férfi, és így indult el, hogy megölje a volt feleségét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrányban. Az asszony a három gyerekével menekült, a férfi a nő segítségére érkező szomszédot sebesítette meg. Végül rendőrök gyűrték le.

Öt kést erősített a testére és egy bárdot is magához vett szombar hajnalban egy ibrányi férfi, hogy azokkal támadjon volt feleségére, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. A 29 éves, jól felszerelt férfi betörte az asszony háznak ajtaját, majd az egyik kést elővette és megpróbálta leszúrni a nőt.

Az asszony jelenlegi élettársa ellökte a támadót, aki közben újabb kést vett elő és azzal hadonászott tovább. Mindezt a nő három kisgyerekének szeme láttára tette a férfi.

Közben átjött segíteni a családnak egy szomszéd, őt a késekkel teleaggatott férfi könnyebben megsebesítette a karján. Közben a nő kimenekítette három kisgyerekét a lakásból, ahonnan aztán az élettársa és a szomszéd is ki tudott menekülni. A helyi rendőrőrs időközben kiérkező járőrei végül legyűrték a férfit és bilincselték. Még ekkor is ott volt a lábára szigetelőszalagozva az egyik kése. Közben kiderült, hogy a férfi a csata közben ellopott egy mobiltelefont is a lakásból.

A férfit előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete, kiskorú veszélyeztetése, magánlaksértés, testi sértés és lopás gyanújával hallgatták ki. A férfi azt mondta, hogy azért akarta megölni volt feleségét, mert szerinte a nő nem megfelelően bánt közös gyermekükkel, őt pedig kisemmizte. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport