Koponyatörés és agyzúzódás okozta a tompai áldozatok halálát

2009.11.09. 16:30
Megvan a boncolás eredménye, eszerint koponyatörés és agyzúzódás okozta a Tompán szerdán meggyilkolt három ember halálát. A helyszínelés még mindig tart, és keresik a tanyáról eltűnt Mercedest is, a gyilkosok ezzel menekülhettek el a helyszínről.

A boncolás eredménye szerint koponyatörés és agyzúzódás okozta a Tompán egy tanyán előző héten meggyilkolt három ember halálát, közölte a rendőrség.

Mindhárman a fejre mért ütések miatt haltak meg, de a gyilkossághoz használt eszközről a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a nyomorás érdekeire hivatkozva továbbra sem adott tájékoztatást. Nyíkos Tamás főhadnagy szerint az előző héten szerdán kezdődött helyszínelés előreláthatólag csak most szerdán fejeződik be.

A rendőrök még mindig keresik a tanyáról eltűnt ezüstszürke kombi Mercedest, a feltételezések szerint a gyilkosok ezzel menekültek el a helyszínről, írja a Független Hírügynökség.

Előz héten szerdán délután talált rá lakásában lánya a holtan fekvő 65 éves édesapjára. A kiérkező háziorvos megállapította, hogy a férfit agyonverték, ezért kihívták a rendőröket. Az egyik melléképületében, egy autó csomagtartójában találtak rá 62 éves felesége és másik, 41 éves lánya holttestére.

A panzióban hatan éltek, az elhunytakon kívül a 41 éves nő férje, valamint két gyermekük is ott lakott. A gyerekek közül a fiú közép-, a kislány pedig általános iskolás. Mindketten iskolában voltak a tragédia idején, a betegszállítóként dolgozó férj pedig munkában volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport