Judit
2 °C
7 °C

Koponyatörés és agyzúzódás okozta a tompai áldozatok halálát

2009.11.09. 16:30
Megvan a boncolás eredménye, eszerint koponyatörés és agyzúzódás okozta a Tompán szerdán meggyilkolt három ember halálát. A helyszínelés még mindig tart, és keresik a tanyáról eltűnt Mercedest is, a gyilkosok ezzel menekülhettek el a helyszínről.

A boncolás eredménye szerint koponyatörés és agyzúzódás okozta a Tompán egy tanyán előző héten meggyilkolt három ember halálát, közölte a rendőrség.

Mindhárman a fejre mért ütések miatt haltak meg, de a gyilkossághoz használt eszközről a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a nyomorás érdekeire hivatkozva továbbra sem adott tájékoztatást. Nyíkos Tamás főhadnagy szerint az előző héten szerdán kezdődött helyszínelés előreláthatólag csak most szerdán fejeződik be.

A rendőrök még mindig keresik a tanyáról eltűnt ezüstszürke kombi Mercedest, a feltételezések szerint a gyilkosok ezzel menekültek el a helyszínről, írja a Független Hírügynökség.

Előz héten szerdán délután talált rá lakásában lánya a holtan fekvő 65 éves édesapjára. A kiérkező háziorvos megállapította, hogy a férfit agyonverték, ezért kihívták a rendőröket. Az egyik melléképületében, egy autó csomagtartójában találtak rá 62 éves felesége és másik, 41 éves lánya holttestére.

A panzióban hatan éltek, az elhunytakon kívül a 41 éves nő férje, valamint két gyermekük is ott lakott. A gyerekek közül a fiú közép-, a kislány pedig általános iskolás. Mindketten iskolában voltak a tragédia idején, a betegszállítóként dolgozó férj pedig munkában volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?