Olivér
4 °C
8 °C

Holttest a csomagtartóban: megvan a gyilkos

2009.11.12. 11:01
Elfogta a rendőrség annak a 26 éves férfinak a gyilkosát, akit szerda délután talált meg saját apja a kocsijának a csomagtartójában. Az ügy részleteiről ma délután tart sajtótájékoztatót a BRFK. A Havariapress szerint a 26 éves fiatalember korábban nagyobb összeget kért kölcsön egy alkalmi ismerősétől, de a pénzt nem adta vissza, ezért az illető bosszúból agyonverte.

Mint arról beszámoltunk, megöltek egy 26 éves férfit, a holttestét az édesapja találta meg a XIV. kerületi Gvadányi és a Remény utca sarkán.

csomagtarto1

Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese elmondta, saját édesapja találta meg 26 éves fiának holttestét kocsijának csomagtartójában. Őt egy ismerőse hívta fel azzal, hogy az autó a Gvadányi utcában parkol.

Az apa lement, miután észrevette, mi történt, azonnal hívta a mentőket, de már nem tudták megmenteni a férfi életét. A helyszíni vizsgálatok szerint bűncselekmény áldozata lett.

Munkatársunk hat rendőrautót látott a helyszínen, a környéket lezárták, autóval nem, csak gyalog lehet közlekedni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?