Holttest a csomagtartóban: saját pisztolyával lőtték le

2009.11.12. 13:47

Saját pisztolyával, egy lövéssel ölte meg gyilkosa a szerdán egy csomagtartóban megtalált férfit, jelentette be sajtótájékoztatón Bodnár Zsolt rendőr dandártábornok, a főkapitány bűnügyi helyettese. A 25 éves P. Zsolt beismerte, hogy egy garázsban ölte meg a 26 éves Sz. Zoltánt, nem messze a XIV. kerületi Gvadányi utcától, ahol a holttestet megtalálták.

csomagtarto2

Elszámolási vita állt a gyilkosság hátterében, az áldozat hatmillió forinttal tartozott a gyilkosnak. P. Zsolt a rendőrség szerint hirtelen felindulásból, elkeseredésében követte el a gyilkosságot, mert úgy látta, hogy nem kapja vissza a szüleitől származó hatmillió forintott. A pisztolyt korábban törlesztésként kapta Sz. Zoltántól, aki nem tudott fizetni.

A helyszíni szemle során a garázsban a rendőrök megtalálták a töltényhüvelyt, és az áldozathoz tartozó vérfoltokat. A rendőrség hangsúlyozta, hogy nem maffialeszámolás történt. A pénz ugyanakkor nem biztos, hogy legális üzletekhez kellett.

A gyilkos lakhelyénél a garázs előtt volt a kocsi, amit egy trélerrel vittek el a Gvadányi és a Remény utca sarkára, ahol a holttestet később megtalálták. A rendőrség szerint a tréler sofőrje nem biztos, hogy tudott a holttestről az elszállított autó csomagtartójában.

Sz. Zoltán pénteken tűnt el, P. Zsolt mellett több embernek is milliókkal tartozott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport