Saját felesége buktatott le egy brit pedofilt

2009.11.14. 08:23
Tizennégy éves lánynak adta ki magát a világhálón és buktatta le fiatal lányokra vadászó pedofil férjét egy nő Walesben. A férfinak azonban nem kell börtönbe mennie.

Cheryl Roberts gyanakodni kezdett, hogy férje chatszobákban próbálja szexre csábítani a kiskorú lányokat, ezért magának is vett egy számítógépet. A 61 éves feleség 14 éves tininek adta ki magát, és sikerült is tetten érnie férjét – írja a The Daily Telegraph.

A nő értesítette a rendőrséget, a hatóságok le is foglalták a férj számítógépét, amelyen jócskán találtak pornográf tárgyú anyagokat. A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a nő azért lett figyelmes férje viselkedésére, mert az túl sok időt töltött a dolgozószobába zárkózva, egy alkalommal azonban a feleség találta meg a 68 éves férfinak érkező egyik üzenetet.

David Roberts csak hetekkel a rendőrségi razziát követően tudta meg, hogy felesége volt az, aki értesítette a hatóságokat. A liliomtipró beismerte, hogy szexuális kapcsolatot akart létesíteni, de erre még nem került sor. Robertset három évi közösségi munkára ítélték, emellett meghatározatlan ideig nem léphet kapcsolatba 18 év alattiakkal az interneten.

A pár közel húszévi házasság után válófélben van, a feleség – aki arra számított, hogy férjét börtönbüntetésre ítélik – jelenleg barátoknál lakik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport