Judit
2 °C
7 °C

Saját felesége buktatott le egy brit pedofilt

2009.11.14. 08:23
Tizennégy éves lánynak adta ki magát a világhálón és buktatta le fiatal lányokra vadászó pedofil férjét egy nő Walesben. A férfinak azonban nem kell börtönbe mennie.

Cheryl Roberts gyanakodni kezdett, hogy férje chatszobákban próbálja szexre csábítani a kiskorú lányokat, ezért magának is vett egy számítógépet. A 61 éves feleség 14 éves tininek adta ki magát, és sikerült is tetten érnie férjét – írja a The Daily Telegraph.

A nő értesítette a rendőrséget, a hatóságok le is foglalták a férj számítógépét, amelyen jócskán találtak pornográf tárgyú anyagokat. A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a nő azért lett figyelmes férje viselkedésére, mert az túl sok időt töltött a dolgozószobába zárkózva, egy alkalommal azonban a feleség találta meg a 68 éves férfinak érkező egyik üzenetet.

David Roberts csak hetekkel a rendőrségi razziát követően tudta meg, hogy felesége volt az, aki értesítette a hatóságokat. A liliomtipró beismerte, hogy szexuális kapcsolatot akart létesíteni, de erre még nem került sor. Robertset három évi közösségi munkára ítélték, emellett meghatározatlan ideig nem léphet kapcsolatba 18 év alattiakkal az interneten.

A pár közel húszévi házasság után válófélben van, a feleség – aki arra számított, hogy férjét börtönbüntetésre ítélik – jelenleg barátoknál lakik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?