Judit
3 °C
7 °C

Hívatlan vendégek verekedtek Mórahalmon

2009.11.15. 16:04 Módosítva: 2009-11-15 16:05:42
Megzavarták az összejövetelt, törtek-zúztak, öt embert pedig kórházba juttattak annak a csoportnak a tagjai, akik szombaton késő este verekedtek össze egy másik társasággal Mórahalmon.

A húsz-harminc főből álló társaság szombaton késő este ment be egy mórahalmi szórakozóhelyre, ahol a helybeliek összejövetelt tartottak. Eleinte nem volt semmi probléma, később azonban többen egymásnak estek, a veszekedés pedig verekedésbe torkollott. A randalírozók több berendezési tárgyat széttörtek, öt embert kórházba kellett vinni.

A helyszínre Mórahalomról és Szegedről is érkeztek rendőrök, de a társaság ekkora már szétszéledt. A történtek miatt négy embert állítottak elő, közülük két férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Ellenük csoportos garázdaság miatt indult eljárás, de a körülmények tisztázása jelenleg is folyik. A csoport többi tagját még keresik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?