Ödön
1 °C
11 °C

Gyereklányok vertek felnőtteket cigiért

2009.11.17. 09:45 Módosítva: 2009-11-17 09:45:05
Előbb egy nőt, majd nem sokkal később egy férfit vertek meg tizenéves lányok Kaposváron. A lányok cigit, pénzt akartak, de a férfitól a mobilját is elvették.

A három tizenéves lány előbb egy bevásárlóközpont dohányzórészében cigarettázó nőtől kért cigarettát, s miután nem kaptak, bántalmazni kezdték. A nőt többször megütötték, a hajánál fogva kirángatták az utcára, közben pénzt követeltek tőle, ám mivel azt sem kaptak, tovább ütötték és rugdosták. A verésnek végül egy járókelő vetett véget.

Alig húsz perc múlva - nem messze az előző helytől - a három lány egy férfit szólított le az utcán, akitől ugyancsak cigarettát kértek. A férfi közölte, hogy nem dohányzik. Ekkor pénzt kértek tőle cigarettára, de nem kaptak, ezért őt is ütni kezdték. Hangos szidalmazás közben egy üdítős fémdobozzal az orrát, majd a fejét ütötték, rángatták a ruháját, elvették a pénzét és a mobiltelefonját. A rendőrök mindhárom lányt elfogták, de csak kettő ellen indul eljárás, mert a harmadik még gyerekkorú.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?