Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Elkapták a tatai gyerekgázolót

2009.11.18. 11:49

Megtalálta a rendőrség azt a férfit, aki hétfőn Tatán a zebrán ütött el egy testvérpárt, majd miután beszélt velük, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A férfi a segítségnyújtás elmulasztását elismerte, a rendőrség szakértők bevonásával tovább vizsgálja az ügyet - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Léber Gabriella.

A férfi hétfőn délután 2 óra körül Naszály irányába tartott Tatán, amikor elütötte a testvérpárt a zebrán. Az autós a rendőrségnek azt mondta: látta a gyerekeket, de nem gondolta volna, hogy lelépnek, ezért történt a baleset. Hozzátette: beszélt is a testvérpárral, de sérüléseket nem látott rajtuk, ezért orvost sem hívott hozzájuk.

A gyerekek viszont azt állítják: miután leléptek az úttestre, hirtelen ott termett az autó. A rendőrség az ellentmondások tisztázása érdekében szakértőket von be a nyomozásba, hogy megállapítsák a sofőr vétkes-e balesetben. A 9 és 11 éves gyerekek közül az egyik könnyű, míg a másik súlyosabb sérülést szenvedett, a csuklója tört el.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!