Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elkapták a tatai gyerekgázolót

2009.11.18. 11:49

Megtalálta a rendőrség azt a férfit, aki hétfőn Tatán a zebrán ütött el egy testvérpárt, majd miután beszélt velük, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A férfi a segítségnyújtás elmulasztását elismerte, a rendőrség szakértők bevonásával tovább vizsgálja az ügyet - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Léber Gabriella.

A férfi hétfőn délután 2 óra körül Naszály irányába tartott Tatán, amikor elütötte a testvérpárt a zebrán. Az autós a rendőrségnek azt mondta: látta a gyerekeket, de nem gondolta volna, hogy lelépnek, ezért történt a baleset. Hozzátette: beszélt is a testvérpárral, de sérüléseket nem látott rajtuk, ezért orvost sem hívott hozzájuk.

A gyerekek viszont azt állítják: miután leléptek az úttestre, hirtelen ott termett az autó. A rendőrség az ellentmondások tisztázása érdekében szakértőket von be a nyomozásba, hogy megállapítsák a sofőr vétkes-e balesetben. A 9 és 11 éves gyerekek közül az egyik könnyű, míg a másik súlyosabb sérülést szenvedett, a csuklója tört el.