Botond, Mózes
EUR 390,86 Ft
USD 375,66 Ft
12 °C
29 °C

Kocsmázgatott az eltűnt idősotthon-lakó

2009.11.20. 17:48
Valószínűleg buszra ült, és egy kocsmában kötött ki a szadai idősek otthona egyik lakója. Fel sem fogta, hogy tűvé teszik miatta a környéket.

Dunakeszin, egy italboltban találták meg azt a férfi, aki péntek reggel ment el a szadai idősek otthonából, és egész nap nagy erőkkel keresték - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Egy 66 éves bentlakóról van szó, aki felügyeletre szorul, mert szellemileg labilis az állapota. Már máskor is előfordult vele, hogy eltűnt, de ilyenkor rövid időn belül megtalálták. Most utoljára reggel látták társai, akik szerint pulóverben, sapkában lépett ki az intézet kapuján.

Riasztották a rendőrséget, a helyi polgárőrséget és a Pest megyei kutató-mentőszolgálat embereit, akik három rendőrkutyával láttak hozzá az intézet nagy parkjának és a benne lévő tónak az átkutatásához. Az egyik verzió szerint akár buszra is ülhetett és elhagyhatta a helységet.

Értesítették az eltűnt férfi Dunakeszin lakó rokonait is, akik szintén keresésére indultak, és meg is találták egy italboltban, poharazgatás közben. Szóltak a rendőröknek, akik visszakísérték az otthonba, de azóta sem derült ki, hogyan került Dunakeszire.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek