Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiemelték a Tiszából az autót és a halott sofőrt

2009.11.20. 01:14
Csütörtök reggel hajtott a Tiszába egy 47 éves férfi, éjszaka a búvárok kiemelték a holttestet és az autót.

Csütörtökön éjjel 23 óra után kiemelték a vezető holttestét és azt a személygépkocsit, amely csütörtök reggel hajtott nagy sebességgel a Tiszába Tiszakécskénél.

A rendőrség csütörtökön reggel értesítette a tűzoltóságot, de a helyi erőknek nem volt megfelelő felszerelése a kiemeléshez. Ezért a miskolci nehézbúvár csoport segített a kiemelésben, amely éjszaka fejeződött be.

A Tiszába hajtott egy autó csütörtök reggel a Bács-Kiskun megyei Tiszakécskénél, a település határában. Valószínűleg egy 47 éves tompai férfi vezette a kocsit, elmerült, egyelőre nem találják - közölte Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Többen is látták, mi történt, ők értesítették a rendőrséget. A kiérkező egyenruhások a folyóparton iratokat találtak, egy 47 éves férfiét, ennek alapján feltételezik, hogy ő merülhetett el. Könnyűbúvárokat hívtak a helyszínre, de azt mondták, hogy az ő felszerelésükkel életveszélyes a keresés, ezért jelenleg a nehézbúvárokat várják.