Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Székből vágtak ki a mentők egy amerikai férfit

Egy túlsúlyos amerikai férfi az elmúlt nyolc hónapot egy fotelben töltötte. A férfit - amikor nemrég rosszul lett - mentők vágták ki a székből, ám kórházba szállítás közben meghalt.

A 33 éves dél-karolinai Daniel Webb 408 kilogrammot nyomott, és márciusban, egy térdsérülés miatt vált mozgásképtelenné. Mivel nem volt egészségbiztosítása, így nem fordult orvoshoz a sérülésével, hanem ülve akarta kivárni, amíg meggyógyul, közölte szombaton a WSPA televízió.

A férfi greenwoodi lakókocsijához végül felesége, Ada Webb riasztotta a mentőket nyolc fotelben töltött hónap után, amikor férje néhány nappal ezelőtt erősödő fájdalmakra panaszkodott.

A mentők speciális eszközökkel vágták ki a saját ürülékében ülő férfit a székből, akinek testén gyulladásokat és fertőzéseket találtak. Végül a tűzoltók félig lebontották a házaspár lakókocsiját, hogy beemelhessék a férfit a mentőautóba, ám ő a kórházba szállítás után egy szívroham következtében életét vesztette.

Felesége a televíziónak nyilatkozva kijelentette: ha az orvosok márciusban ellátták volna a férjét, akkor nem kellett volna most meghalnia.