Árpád
-2 °C
4 °C

A benzinkutas zsebéből is elvitték a pénzt

2009.11.22. 12:43
Fegyveres rablás történt hajnalban egy Szolnok-szandaszőlősi benzinkúton. A több százezer forintot zsákmányoló elkövetők után jelenleg is nagy erőkkel nyomoz a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Zita közölte, hogy az arcát eltakaró két ismeretlen a hajnali órákban tört rá a Gorkij úti üzemanyagtöltő állomáson tartózkodó egyetlen alkalmazottra. Az elkövetők egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelték.

A benzinkutas nem tanúsított ellenállást. Átadta a kasszában található több százezer forintot. A rablóknak azonban ez nem volt elég. A dolgozó ruháját is átkutatták és a nála lévő készpénzt ugyancsak magukhoz vették. A sértettet pedig ezt követően bezárták a kút egyik mellékhelyiségébe – mondta el a százados.

Az eset során személyi sérülés nem történt és lövés sem dördült. A megyei rendőr-főkapitányság munkatársai forró nyomon, nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást. Jelenleg is tart a tanúkutatás és az adatgyűjtés - tette hozzá a sajtószóvivő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?