Friderika
13 °C
29 °C

A benzinkutas zsebéből is elvitték a pénzt

2009.11.22. 12:43
Fegyveres rablás történt hajnalban egy Szolnok-szandaszőlősi benzinkúton. A több százezer forintot zsákmányoló elkövetők után jelenleg is nagy erőkkel nyomoz a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Zita közölte, hogy az arcát eltakaró két ismeretlen a hajnali órákban tört rá a Gorkij úti üzemanyagtöltő állomáson tartózkodó egyetlen alkalmazottra. Az elkövetők egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelték.

A benzinkutas nem tanúsított ellenállást. Átadta a kasszában található több százezer forintot. A rablóknak azonban ez nem volt elég. A dolgozó ruháját is átkutatták és a nála lévő készpénzt ugyancsak magukhoz vették. A sértettet pedig ezt követően bezárták a kút egyik mellékhelyiségébe – mondta el a százados.

Az eset során személyi sérülés nem történt és lövés sem dördült. A megyei rendőr-főkapitányság munkatársai forró nyomon, nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást. Jelenleg is tart a tanúkutatás és az adatgyűjtés - tette hozzá a sajtószóvivő.