Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szex az óratoronyban, fényes nappal

2009.11.25. 17:21
Sydney belvárosában, több emelet magasságban egyensúlyozott az - egyelőre ismeretlen - üzekedő pár.

Kisebb tömeg verődött össze az ausztráliai Sydney belvárosában, az egyik leghíresebb turistalátványosság körül. Ezúttal azonban nem a 105 éves épületet, hanem az óratorony peremén egyensúlyozó, szeretkező párt kezdték fényképezni a bámészkodók, írja a Mirror.

Egy szemtanú szerint a pár egyáltalán nem jött zavarba, a mutogató, nevetgélő emberek láttán is folytatták, amit elkezdtek. Arról nem szól a jelentés, ki volt az ismeretlen férfi és nő, a helyi sajtó mindenesetre egyetemistákra gyanakszik.

A királynő gyepén

A brit bulvárlap terjedelmes összeállítást közöl hasonló esetekről. Idén májusban például a Windsori kastély gyepén értek tetten egy párt, de Norvégiában egy 133-cal száguldó autó volánjánál esett egymásnak egy férfi és a barátnője. A legmegdöbbentőbb eset valószínűleg az oklahomai bíró esete, aki egy péniszpumpával végzett önkielégítést - tárgyalás alatt.