Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tasnádi és fia összeverekedett a bíróságon

2009.11.25. 15:04 Módosítva: 2009-11-25 17:17:45
Összeverekedett két ember szerdán a Fővárosi Bíróságon, ezért rendőröket és mentőket is kellett hívni az épületbe. A Független Hírügynökség információi szerint az egymással pereskedő Tasnádi Péter és fia verekedtek.

Összeverekedett vitás ügyük tárgyalásán Tasnádi Péter és fia. A Fővárosi Bíróságon a Független Hírügynökség kérdésére a verekedés tényét megerősítették, a résztvevőket személyiségi jogi okokból csak monogramjukkal - T. Péter és T. Tamás - közölték.

A Bíróság sajtótitkársága szerint a két ember egy polgári peres eljárás tárgyalására érkeztek az épületbe. A tárgyalás előtt, a tárgyalóterem előterében a két fél összeszólalkozott, majd összeverekedett.

A bíróság dolgozói értesítették a Fővárosi Bíróság őrszolgálatát, akik a verekedők kérésére kihívták a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök az esetről jegyzőkönyvet vettek fel és kihívták a mentőket is, mivel mindkét fél sérülésekre panaszkodott.

Tasnádi Péternek több pere van folyamatban. Nemrégiben azért perelte be Tarjányi Pétert, mert az a 2006-os utcai zavargásokról szóló könyvében azt állította, hogy Tasnádinak a börtönben érett be a zsidó identitása, de ennek ellenére csomagjaiban téliszalámit kapott étrend-kiegészítésként.