Mária
18 °C
28 °C

Tasnádi és fia összeverekedett a bíróságon

2009.11.25. 15:04 Módosítva: 2009-11-25 17:17:45
Összeverekedett két ember szerdán a Fővárosi Bíróságon, ezért rendőröket és mentőket is kellett hívni az épületbe. A Független Hírügynökség információi szerint az egymással pereskedő Tasnádi Péter és fia verekedtek.

Összeverekedett vitás ügyük tárgyalásán Tasnádi Péter és fia. A Fővárosi Bíróságon a Független Hírügynökség kérdésére a verekedés tényét megerősítették, a résztvevőket személyiségi jogi okokból csak monogramjukkal - T. Péter és T. Tamás - közölték.

A Bíróság sajtótitkársága szerint a két ember egy polgári peres eljárás tárgyalására érkeztek az épületbe. A tárgyalás előtt, a tárgyalóterem előterében a két fél összeszólalkozott, majd összeverekedett.

A bíróság dolgozói értesítették a Fővárosi Bíróság őrszolgálatát, akik a verekedők kérésére kihívták a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök az esetről jegyzőkönyvet vettek fel és kihívták a mentőket is, mivel mindkét fél sérülésekre panaszkodott.

Tasnádi Péternek több pere van folyamatban. Nemrégiben azért perelte be Tarjányi Pétert, mert az a 2006-os utcai zavargásokról szóló könyvében azt állította, hogy Tasnádinak a börtönben érett be a zsidó identitása, de ennek ellenére csomagjaiban téliszalámit kapott étrend-kiegészítésként.