Áthajtott a villamosmegállón egy autós

2009.11.27. 23:29 Módosítva: 2009.11.28. 13:13

Keresztülhajtott a villamosmegállón egy autós Budapesten a Róbert Károly körúton pénteken éjjel, egy ember meghalt, két súlyos sérültet az Árpád kórházba szállítottak a mentők.

Fotó: MTI/E. Várkonyi Péter

A kocsi teljesen keresztbe szelte a Róbert Károly körutat a Kacsóh Pongrác úti felüljáró előtt. A helyszíni vizsgálat még folyik, tájékoztatott Tóth Eszter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A sofőr a helyszínen maradt, a rendőrség vizsgálja a baleset közülményeit.

A helyszínelés idejére lezárták a Róbert Károly körút Lágymányosi híd felé vezető sávjait, és a másik irányban is csak egy sáv volt járható.

A BKV fizet

Kártérítést fizet a BKV a baleset károsultjainak, mert a közlekedési társaságnak van az ilyen esetekre vonatkozó biztosítása, adott tájékoztatást szombaton a társaság.

"Társaságunk az ilyen és az ehhez hasonló eseteket megelőzni nem tudja, de utasaink érdekében olyan közlekedési balesetbiztosítással is rendelkezünk, ami a BKV Zrt. üzemeltetési körébe tartozó járdákon, járdaszigeteken és a végállomások területén tartózkodóknak nyújt biztosítási védelmet. Így a hasonló balesetek esetében is kártérítést fizet a társaság" - áll a közleményben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport