Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Lelőtte családtagjait a hálaadás napi vacsorán

2009.11.28. 09:17
Az amerikai Florida államban hajtóvadászatot indítottak egy gyilkos után, aki megölte nagynénjét, ikertestvéreit, valamint unokatestvére hat éves lányát a hálaadás ünnepi családi vacsorát követően - jelentette szombaton az AFP. A francia hírügynökség információi szerint a 35 éves támadó a lövöldözés után autón elmenekült a házból. A helyi híradások szerint családi vita állhatott a történtek hátterében.

Az ámokfutás a floridai Jupiter nevű településen történt. A 35 éves férfi, Paul Merhige a hálaadás ünnepén rendezett, 17 fős családi vacsora után kezdett lövöldözni. Azt követően, hogy elhagyta a házat, majd visszatért egy pisztollyal a kezében. A támadó 4 embert ölt meg - unokahúga hat éves lányát, 76 éves nagynénjét, és két 33 éves ikertestvérét, akik közül az egyik, Lisa Merhige várandós volt.

A lövöldözés után a férfi egy autóval elmenekült. Előkerítésére hajtóvadászatot indítottak, a rendőrök utcáról-utcára és házról-házra járva fésülik át a települést és annak környékét. A Miami Herald nevű újság rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy családi vita miatt történhetett az ámokfutás.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!