Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Dőzsöltek a tunyogmatolcsi betörők

2009.11.30. 12:25
Elfogták a 15 milliós tunyogmatolcsi betörés gyanúsítottjait. Az ellopott pénz, ékszer és értékpapírok jelentős részét, 12 millió forintnyit, illetve az ennek egy részéből azóta vásárolt ruhákat és parfümöket a nyomozók a házkutatások során lefoglalták.

Az elkövetők november 25-ére, múlt szerdára virradóra az ablakot befeszítve jutottak be egy helyi ingatlanba, ahonnan különböző valutákat, ékszereket és értékpapírokat vittek el, összesen15 millió forint értékben - ismertette Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.ű

A nyomozók a bűncselekményt követő második napon a fővárosban, egy X. kerületi szállóban fogtak el három gyanúsítottat, két tunyogmatolcsi férfit és egy nőt, akiket őrizetbe vettek. Negyedik társukat, egy 16 éves lányt hétfő délelőtt fogták el a rendőrök a szabolcsi településen.
Az ellopott pénz, ékszer és értékpapírok jelentős részét, 12 millió forintnyit, illetve az ennek egy részéből azóta vásárolt ruhákat és parfümöket a nyomozók a házkutatások során lefoglalták.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft