Rendőrt is gyanúsítanak egy arab férfi meggyilkolásával

2009.12.11. 22:34 Módosítva: 2009.12.11. 22:34
A XVIII kerületben reggel délelőtt kiraboltak egy arab férfit. Dulakodás közben a támadók lelőtték a férfit, a tetteseket hamar elfogták: egyikük rendőr-törzsőrmester.

Elfogta a rendőrség pénteken azt a két férfit, akik összefüggésbe hozhatók a csütörtökön Budapest XVIII. kerületében elkövetett emberöléssel, egyikük a Budapesti Rendőr-főkapitányság törzsőrmestere.

A kora délutáni akció után elfogtak másik két embert is, akik szintén összefüggésbe hozhatók a bűncselekménnyel. Tóth Gábor Budapest rendőrfőkapitánya azonnali hatállyal megszűntette a 25 éves törzsőrmester szolgálati jogviszonyát.

Csütörtökön délelőtt egy arab származású férfit öltek meg a Csontváry Kosztka Tivadar utcában, akinél nagy mennyiségű pénz volt. A férfira két bukósisakot viselő ember támadt rá, egyikőjük egy lőfegyverrel lövést adott le a dulakodás közben, emiatt az arab férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A támadók egy robogóval távoztak a helyszínről.

A rendőrség munkatársai ezt követően megkezdték a tanúkihallgatást és a környéken működő térfigyelő kamerák képeinek elemzését, majd a Budapesti Nyomozó Ügyészség pénteken beazonosította a két feltételezett elkövetőt és két bűntársukat. Délutánra mind a négyüket elfogták és őrizetbe vették.

A további eljárást az ügyészség folytatja emberölés megalapozott gyanúja miatt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport