Hazamehetett a kórházból Orbán Viktor lánya

2009.12.21. 09:19
Hazatérhetett a kórházból Orbán Viktor negyedik gyermeke, a 8 éves Róza, akit mandulaműtétje előtt magas láz és a torkára nőtt tályog miatt vittek be a Heim Pál kórházba, írja a Blikk.

Orbán Viktor negyedik gyermeke, a 8 éves Rózát egy egyszerű mandulaműtét várta, ám az operáció előtt három nappal rosszul lett, 40 fok fölé kúszott a láza.

Rózát azonnal bevitték a Heim Pál-kórházba, ahol kiderült, hogy tályog nőtt a torkára, amit a mandulájával együtt azonnal ki kellett venni. Tetézte a bajt, hogy ezek után súlyos fertőzést is kapott.

Mivel a kislánnyal édesanyja a kórházban maradt, két hétig Orbán Viktorra is több feladat hárult otthon a többi gyerekkel. A Fidesz elnöke a Blikknek azt mondta: minden reggel forró kakaóval és reggelivel ébresztette az otthon maradt gyerekeket, esténként ő csinált nekik vacsorát, napközben pedig a nagyszülők vigyáztak a többiekre.

A lap szerint a gyerekeknek készített menü nem volt túl változatos. Orbán semmit nem bízott a véletlenre, és csak olyan ételeket készített, amelyeket biztosan nem ront el: rántottát, túrós csuszát, paprikás krumplit.