Halálos baleset Kisvárdán

2009.12.24. 12:56
Egy ember meghalt, három megsérült, amikor egy műszakilag meghibásodott személygépkocsiba hajtott egy másik autó Kisvárda belterületén.

Egy ember meghalt, három megsérült, amikor egy műszakilag meghibásodott személygépkocsiba hajtott egy másik autó Kisvárda belterületén - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t csütörtökön.

Lukovics Zsolt főhadnagy elmondta: szerda este a város egyik körforgalmától mintegy kétszáz méternyire lerobbant autóban öten ültek, közülük két férfi és egy nő az úttesten keresztben tolva próbálta megfordítani a járművet. Ekkor érkezett - feltehetően a megengedettnél gyorsabban - egy másik autó, amely elsodorta, majd az út menti nádasba lökte őket.     Az asszony a helyszínen életét vesztette, a két férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők - közölte az ügyeletes. Hozzátette: a balesetben a másik személygépkocsi sofőrje könnyebben megsérült. A rendőrség szakértő bevonásával indított vizsgálatot a körülmények tisztázására.