Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Állnak a vonatok a Budapest-Szolnok vonalon

2010.01.03. 22:28
Felsővezetéki zárlat miatt áll a vonatforgalom a Budapest-Szolnok és a Budapest-Hatvan vonalakon. A hiba a vonal fővárosi szakaszán keletkezett.

A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon, főként a budapesti elővárosi vasúti közlekedésben átlagosan 60-70 perces késések is kialakulhatnak, mert 21 óra előtt Rákosszentmihály és Rákos állomások között a felsővezetékben zárlat keletkezett.

Emiatt itt szünetel a forgalom, a vonatok az állomásokon vesztegelnek.

A felsővezetékekben nincs feszültség a zárlat következtében, ennek okát MÁV szakemberei még keresik. Csak a hibaelhárítás után indulhat meg újra a vonatközlekedés az említett vonalakon, Rákos és Rákosszentmihály között. A menetrendszerű vonatközlekedés várhatóan már csak a holnapi üzemkezdetre fog helyreállni az említett vonalakon.