Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Nyolc baleset fél óra alatt Szegeden

2010.01.03. 19:24 Módosítva: 2010-01-03 21:39:16
Nyolc balesetet is okozott a jeges út Szegeden és környékén fél óra alatt vasárnap este. Jász-Nagykun-Szolnok megyében kora reggeltől tizenegy autó csúszott árokba.

Fél óra alatt nyolc baleset történt Szegeden és környékén vasárnap kora este a csúszós utakon, tájékoztatott Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója. A sofőrök óvatosságának vagy a szerencsének köszönhetően csupán két személyt kellett kórházba szállítani könnyebb sérülésekkel a jeges utakról, tette hozzá a szegedi mentőállomás ügyeletese.

Pest megyében Nagykovácsinál ütközött fának egy autó, amelynek sofőrje gerincsérülést szenvedett, mondta Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Kora reggel óta  tizenegy árokba csúszott autót kellett kimenteniük a tűzoltóknak Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ahol késő délutánig változó erősséggel hullott a hó, közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szolnoki központjának ügyeletese.

Legutóbb a 44-es főúton árokba került autóhoz kértek segítséget, ahol a jelenleg is folyó műszaki mentés miatt a fél útpályát le kellett zárni, mondta Bakó Tibor. A tűzoltók a 4-es főúton Karcagnál és Kisújszállásnál, a 46-os és 442-es utakon, a tiszapüspöki bekötőúton valamint Besenyszög területén is segítettek a bajba jutott autósoknak. Egyik balesetben sem sérült meg senki komolyabban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?