Nyolc baleset fél óra alatt Szegeden

2010.01.03. 19:24 Módosítva: 2010.01.03. 21:39
Nyolc balesetet is okozott a jeges út Szegeden és környékén fél óra alatt vasárnap este. Jász-Nagykun-Szolnok megyében kora reggeltől tizenegy autó csúszott árokba.

Fél óra alatt nyolc baleset történt Szegeden és környékén vasárnap kora este a csúszós utakon, tájékoztatott Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója. A sofőrök óvatosságának vagy a szerencsének köszönhetően csupán két személyt kellett kórházba szállítani könnyebb sérülésekkel a jeges utakról, tette hozzá a szegedi mentőállomás ügyeletese.

Pest megyében Nagykovácsinál ütközött fának egy autó, amelynek sofőrje gerincsérülést szenvedett, mondta Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Kora reggel óta  tizenegy árokba csúszott autót kellett kimenteniük a tűzoltóknak Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ahol késő délutánig változó erősséggel hullott a hó, közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szolnoki központjának ügyeletese.

Legutóbb a 44-es főúton árokba került autóhoz kértek segítséget, ahol a jelenleg is folyó műszaki mentés miatt a fél útpályát le kellett zárni, mondta Bakó Tibor. A tűzoltók a 4-es főúton Karcagnál és Kisújszállásnál, a 46-os és 442-es utakon, a tiszapüspöki bekötőúton valamint Besenyszög területén is segítettek a bajba jutott autósoknak. Egyik balesetben sem sérült meg senki komolyabban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport