Mentősökre támadt egy férfi Budapesten

2010.01.08. 12:39
Egy földön fekvő férfihoz riasztották a mentősöket a VIII. kerületben. A férfiról kiderült, hogy csak részeg, miután segítettek neki felállni, el is sétált. Két szemlélődő viszont szidalmazni kezdte a mentősöket, egyikük rájuk is támadt. Őt rendőrök vezették el.

A kiérkező mentősökre támadt egy férfi péntek reggel Budapest VIII. kerületében, a József körút és a Nap utca kereszteződésében. A mentőket egy földön fekvő férfihez hívták. Amikor a mentősök megérkeztek, még három férfi volt a helyszínen.

Közülük ketten szidalmazni kezdték a mentősöket, egyikük rájuk is támadt.

A földön fekvő embert végül nem kellett ellátni. Amikor felébredt, azt mondta, hogy többet ivott a kelleténél, csak arra van szüksége, hogy talpra állítsák. Ezt követően elsétált.

A mentősök ezután be akartak szállni a mentőautóba, de a helyszínen maradt két férfi ismét smét szidalmazni kezdte őket. Egyikük ráhúzta a mentőautó tolóajtaját a mentőápoló kezére és ököllel vállon ütötte. A járőrök kiérkezésekor a két férfi el akart menekülni, de a mentősök visszatartották őket.

A mentőápolót bántalmazó férfit a rendőrök előállították. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.