Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

22 kilométert hajtott a forgalommal szemben egy 84 éves az M5-ön

2010.01.10. 19:19
A forgalommal szembe hajtott rá az M5-ös autópályára Ladájával egy 84 éves férfi Lajosmizsénél. 22 kilométert hajtott forgalommal szembe, majd frontálisan ütközött egy kamionnal. Az ütközésből tömegkarambol lett, még egy kamion és négy személyautó ütközött. A 84 éves férfi meghalt, más nem sérült meg.

Életét vesztette vasárnap egy 84 éves férfi az M5-ös autópályán. Az idős férfi legalább 20 kilométeren át hajtott a forgalommal szemben, végül frontálisan ütközött egy bolgár rendszámú, autókat szállító kamionnal.

A bolgár kamion egy román rendszámú kamiont előzött a baleset idején. A karambol miatt nekiütközött az előzött kamionnak is, majd keresztbe fordult az autópályán.

Még négy személyautó koccant a baleset miatt.

A tömegkarambolt előidéző 84 éves sofőrön kívül, aki a helyszínen szörnyethalt, senki sem sérült meg.

A forgalommal szemben haladó Lada személygépkocsiról több telefonos bejelentés is érkezett a rendőrségre. A jelenlegi információk alapján Lajosmizsénél, a 65-ös kilométernél hajtott rá az autópályára. A baleset a 87-es kilométernél történt.

A rendőrség megpróbálta elérni az autóst, de mire a helyszínre érkeztek, már bekövetkezett a tragédia.