Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Betontömb esett a tolvajra Hódmezővásárhelyen

2010.01.10. 10:02
Saját magához riasztotta a mentőket a férfi, aki gázpalackot akart lopni egy ingatlanból.

Saját magához riasztotta a mentőket egy tolvaj szombat este Hódmezővásárhelyen. Miután a ellopott egy gázpalackot, átmászott a ház kerítésén, és annak egy betondarabja ráesett. A mentők súlyos sérüléssel vitték a Szegedi Traumatológiai Klinikára.

A férfi gázpalackot akart lopni, mielőtt baleset érte - mondta el Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A mentők által riasztott rendőröknek a negyvenegy éves férfi azt mondta, korábban az ingatlan bérlője volt, és mikor távozott, ott felejtette a gázpalackot, de mivel már nem volt kulcsa, úgy döntött, hogy a kerítésen átmászva viszi azt el. Kifelé azonban combjára esett a kerítés mintegy ötvenkilós darabja. Mivel nem tudott lábra állni, ezért maga hívta ki a mentőket.

Az ingatlan tulajdonosa ezzel szemben azt állította, hogy a férfi semmit sem hagyott hátra.

A hódmezővásárhelyi mentők csonttöréssel, súlyos sérülésekkel vitték kórházba a pórul járt betörőt. Ellene lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás - tette hozzá a hadnagy.