Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felgyújtottak egy raktárat a Petőfi Csarnoknál

2010.01.16. 00:04 Módosítva: 2010-01-16 00:18:45
Egy bádogtetős helyiség gyulladt ki.

Kigyulladt a budapesti Petőfi Csarnok egyik szabadtéri raktárhelyisége pénteken este, a tűzoltók eloltották a lángokat; az elsődleges vizsgálatok szerint szándékos tűzokozás történt - mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-nek.

Ismertetése szerint a Petőfi Csarnok épülete melletti szabadtéri rendezvényeknek helyet adó területen gyulladt ki egy 10-15 négyzetméteres, bádogtetős raktárhelyiség. A helyiségben székek, bútorok kaptak lángra, illetve bőröndökbe, zsákokba csomagolt áruk. Feltehetően ezek a kirakodóvásárosok árui voltak. Személyi sérülés nem történt.

Miután a tűzoltók eloltották a lángokat, megállapították, hogy szándékos tűzokozás történt. A rendőrség folytatja majd le a vizsgálatot, ismeretlen tettes ellen.