Jenő
-2 °C
6 °C

Gyerek is lehet a kegyetlen gyilkosok között

2010.01.18. 13:43
Különös kegyetlenséggel megöltek, majd kiraboltak egy idős férfit Oroszlányban. A rendőrség gyanúja szerint gyerekek is részt vettek a gyilkosságban.

A Nyíres-dűlőben egy 1973 óta ott élő, rendezett körülmények között lakó férfit öltek meg, akiről köztudott volt, hogy van pénze, mert a szerényebb körülmények között élőket rendszeresen támogatta pénzzel. A dűlő lakói látták, hogy vasárnap nyomkereső kutyák a bűntény helyszínéről egy közeli házhoz vezették a rendőröket, ahonnan később két embert vittek el. Mivel mindenki fél a feltételezett elkövetőktől, a környéken élők közül senki nem adta a nevét az elmondottakhoz.

A gyanú szerint a gyilkosság elkövetői között gyerek is van. Az ügy részleteiről a rendőrség kedden tart sajtótájékoztatót, addig nem nyilatkoznak - mondta a főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?