Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tinilányok torzsalkodtak Tokajban

2010.01.18. 19:20 Módosítva: 2010-01-18 19:26:05
Garázdaság vétsége miatt nyomozást indított a rendőrség egy Tokajban történt tiniverekedés miatt. A verekedést a két lány iskolatársai rögzítették mobiltelefonon, és feltették a netre.

Két tinédzserkorú lány esett egymásnak egy tokaji iskolában, a verekedést társaik mobiltelefonnal felvették és feltöltötték az internetre; az ügyben a rendőrség garázdaság gyanúja miatt nyomoz, közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Az intézmény igazgatójának tájékoztatása szerint iskolán belüli "nézeteltéréséről" volt szó, és az ügyet az iskolán belül, fegyelmi jogkörben kívánták rendezni.

A mobiltelefonos videófelvétel alapján azonban a rendőrség álláspontja az, hogy a két verekedő lány kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, ezért a Szerencsi Rendőrkapitányság tokaji rendőrőrse garázdaság vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el az ügyben.