Árpád
-2 °C
4 °C

Kirabolták a BKV-sztrájkbizottság elnökét

2010.01.21. 10:51

Feltörték és kifosztották csütörtökre virradó éjjel a BKV sztrájkbizottság elnökének - a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ) egyik vezetőjének - irodáját a Dél-pesti Autóbuszgarázsban. A betörést reggel vették észre, a szakszervezeti vezető szerint pénzt vittek el és lehet, hogy iratokat is.

A Dél-pesti Autóbuszgarázs területén lévő iroda egyik munkatársnője csütörtökön reggel vette észre a betörést. A fiókokat, iratokat kiborogatták a betörők a földre, megtalálták a páncélszekrény kulcsát is. A páncélszekrényből két pénzkazettát vettek ki, azokat feltörték és elvitték a benne lévő pénzt - mondta Földényi György, aki a BKV sztrájkbizottság elnöke volt az elmúlt napok kollektív szerződéssel kapcsolatos tárgyalásai idején.

Azt nem tudni, pontosan mennyi pénzt vittek el, de körülbelül félmillió forint körüli összegről lehet szó. Az iratokat most nézik át, hogy mi tűnt el, a reggeli órákban még a rendőrök is a helyszínen dolgoztak - mondta Földényi.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?