Börtönbe kerülhet az üvöltve szexelő nő

2010.01.22. 20:11
Képtelen halkabban szexelni egy brit nő, a környezete és a bíróság viszont nem tolerálja a zajártalmat. "Antiszociális viselkedésért" kerülhet börtönbe.

Akár börtönbe is kerülhet az a brit nő, akit azért ítélt el pénteken a newcastle-i bíróság, mert túl hangosan szeretkezett. Caroline Cartwright nyolchetes börtönt kapott, 12 hónapra felfüggesztve - ez azt jelenti, hogy automatikusan indulhat a rácsok mögé, ha a következő egy évben ismét hangoskodik. A nőt már korábban is figyelmeztette a bíróság, ám eddig nem vett vissza a hangjából.

A 48 éves asszony a közelben lakók és a járókelők szerint olyan erővel üvölt és sikoltozik szex közben, hogy korábban többen azt hitték, bántalmaznak valakit. Egy asszony azért tett panaszt, mert egy délelőtti szeretkezése olyan hangos volt, hogy az utcán is tisztán lehetett hallani, amikor iskolába vitte gyerekeit. A közvetlen szomszéd szerint pedig még a maximális hangerővel működő televízióját is túlharsogta a nő.

Cartwright-ot tavaly áprilisban háromszor vették őrizetbe, majd a helyi tanács felkért egy szakértőt, aki 23 hangfelvételt készített, hogy decibelekben tudja meghatározni a nő hangerejét. A mérések 30-40 decibeles, estenként 47 decibeles hangerőt mutattak.

Az ügy végül bíróság elé került, és már a tavalyi meghallgatáson megállapították, hogy a szomszédoknak igazuk van, a nőnek csökkenteni kell a hangerejét. Ezt azonban nem tartotta be, így a mostani eljárásban 8 hetes, felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

A brit jogrend szerint az asszony vétke abba a kategóriába tartozik, amelyet antiszociális viselkedésként határoznak meg. Ezt egyébként rendszerint olyan fiatalok esetében alkalmazzák a bíróságok, akik fenyegetően lépnek fel, vagy megzavarják a köznyugalmat.

Az asszony megígérte ugyan, hogy a jövőben visszafogja magát, de a bíróság előtt kijelentette: nem érti szomszédjait. "Nem értem, miért kérik az emberek, hogy csendes legyek, amikor számomra ez a normális" - mondta. Hozzátette, hogy már a minimálisra csökkentette az éjszakai és reggeli szex mértékét, hogy ne ébresszen fel senkit a környéken.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport