Aliz
6 °C
14 °C

Felgyújtotta férje péniszét

2010.01.23. 14:58 Módosítva: 2010-01-23 15:02:39

Bíróság elé állt egy 44 éves asszony Indiában, akit gyilkossággal, gyújtogatással és emberi élet veszélyeztetésével vádolnak. Radzsini Narayant azzal vádolják, hogy 2008. decemberében denaturált szeszt öntött férje nemi szervére, majd meggyújtotta a férfit. Az asszony ügyét a bíróság március 12-ig elnapolta, írja a Herald Sun.

A férfi súlyosan megégett, kórházba szállították, de hetekkel később belehalt sérüléseibe. Miközben próbálta eloltani magát, fellökte a szeszt tartalmazó üveget, ezért a tűz elterjedt, és végül egymillió dolláros (kb. 185 millió forintos) kár keletkezett.

Egy korábbi bírósági meghallgatáson szomszédok azt állították, a nő elismerte nekik tettét. Arról beszélt, hogy férje megcsalja egy másik nővel, ő pedig féltékeny feleségként magának követeli a férfi péniszét. Állítólag azt mondta, hogy csak férje nemi szervét akarta meggyújtani, nem akarta, hogy tovább terjedjen a tűz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?