Ödön
2 °C
11 °C

Készülődés közben elfogták a rablót

2010.01.23. 17:41
Egy éber nő buktatott le egy rabolni készülődő férfit Nyíregyházán, a 28 éves helybeli lakost így még tette elkövetése előtt elfogták a rendőrök.

Mindent bevallott a tervéről az a férfi, akit pénteken fogtak el a rendőrök. Egy kábeltelevíziós társaság irodájába akart bemenni, hogy az alkalmazottaktól késsel fenyegetőzve pénzt szerezzen - mondta Fülöp Gergely rendőrségi szóvivő.

Az iroda közelében az utcán idegesen járkáló, arcát sállal eltakaró, majd egy nagyméretű kést előhúzó férfira felfigyelt egy nő, és telefonon értesítette a rendőrséget. A helyszínre küldött járőrök igazoltatták a gyanús alakot, aki az arcát eltakaró sálra két lyukat vágott, hogy kilásson. Előkerült a közelben eldugott kése is, sőt egy váltás ruha, amit a rablás után akart magára ölteni a biztosabb menekülés érdekében.

A százados megjegyezte, hogy a szabadlábon védekező férfit a rablásra irányuló előkészületekért akár két éves szabadságvesztéssel is büntetheti a bíróság.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?