Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Autósok, részegek ütötték a közterületeseket

2010.01.25. 13:32
Többször is támadás érte az intézkedő közterület-felügyelőket a hétvégén. Volt, akit pofon vágtak, volt, akit palackkal megdobáltak.

Háromszor támadtak a Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársaira a hétvégén. A cég közleménye szerint múlt hét pénteken a XIII. kerületi Váci úton egy szabálytalanul parkoló autós intézkedés közben először szidalmazni kezdte, majd meg is ütötte az egyik felügyelőt. A felügyelő járőrtársa könnygázzal fékezte meg az autóst, akinek sikerült a helyszínről elhajtania. A segítségül hívott rendőr később a verekedőt, és hivatalos személy elleni erőszak miatt megindították ellene az eljárást.

Szombat délután a XIV. kerületi Hermina úton kerékbilincselés alatt érte támadás a felügyelő mellé beosztott, az eszköz le- és felszerelésében közreműködő alkalmazottat. A francia állampolgárságú támadó a cég munkatársát többször is arcul ütötte. A tettest csak a segítségül hívott rendőr járőröknek sikerült megfékezniük. Az eljárást hivatalos személy támogatója elleni erőszak miatt indították meg.

Ugyancsak szombat délután a XIV. kerületi Örs vezér terén két ember szeszesitalt fogyasztott közterületen. A felügyelők felszólították őket a szabálysértés megszüntetésére, mire az italozók egyike megdobta a palackkal az egyik felügyelőt, majd elmenekült.