Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két emberrel végzett a hideg

2010.01.25. 17:39

Kihűlés miatt meghalt egy 51 éves hajléktalan férfi Vácon egy lakásban, közölte a rendőrség hétfőn. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az elsődleges információk szerint a hajléktalant eddig ismeretlen körülmények között befogadhatta valaki a váci Dóm térhez közeli lakás egyik szobájába. A bejelentésre kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, az áldozat fagyási sérüléseket szenvedett, halálát kihűlés okozta.

Egy férfi félig jégbe fagyott holttestét emelték ki egy vízelvezető árokból Szolnokon hétfő délután,  közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese .

Veres Éva tájékoztatása szerint a 49 esztendős férfi eltűnését még a hétvégén bejelentette a család a helyi kapitányságon. Hétfő kora délután az elhunyt egy rokona értesítette a hatóságot, hogy a keresett embert megtalálta a megyeszékhelyen, egy vízelvezető árokba félig belefagyva.

A tűzoltók a Varjú és Thököly út mentén húzódó csatornában először bontóbaltával törték fel a jeget, majd létra segítségével emelték ki a holttestet, tudatta Erdélyi Tibor, a szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese.

A másfél méter mélységű árokban egyébként alig 50 centiméteres víz volt. A rendőrség az ügy részleteit közigazgatási eljárásban vizsgálja.