Ödön
1 °C
11 °C

Százszor lopott egy 14 éves miskolci fiú

2010.01.25. 14:44

Száz bűncselekmény, főleg lopások írhatóak egy alig 14 éves miskolci fiú számlájára, most társával próbált meg rabolni, a rendőrök elfogták mindkettőjüket, tájékoztatott a rendőrség hétfőn.

A miskolci rendőrkapitányság rablás kísérlete és más bűncselekmények miatt indított eljárást, miután ismeretlenek január 24-én egy emődi családi ház tulajdonosnőjétől pénzt követeltek. Mivel nem kaptak, az asszonyt félrelökték, és behatoltak a házba, mondta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rablók értékek után kutattak, eredménnyel nem jártak, távozásukkor rázárták a megfélemlített nőre az ajtót.

A rendőrök hamar elfogták a gyanúsítottakat. Egy gyermekkorú fiú és társa megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Az egyik, 14. életévét még el nem érő gyanúsított már nem ismeretlen a rendőrség előtt, hiszen fiatal kora ellenére már 100 bűncselekményt, főleg lopásokat követett el, illetve részese volt azoknak, tette hozzá Dobi Tamás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?