Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A jeges vízből szedtek ki egy gatyás norvégot

2010.01.28. 13:42 Módosítva: 2010-01-28 13:52:07
Szerbiába akart utazni, de nem engedték át a határon, ezután valamiért szétszórta a cuccait, majd egy mórahalmi tanya mellett kötött ki. Szerencséjére gyorsan megtalálták.

A jeges vízben találtak meg egy csupán alsóneműt viselő norvég férfit a határrendészek Mórahalom közelében, néhány kilométerre a szerb határtól csütörtök reggel - közölte a rendőrség.

A férfira egy mórahalmi tanya lakója figyelt fel a háza melletti nádasban, a kiérkező határrendész járőrök takaróba burkolták és a kocsiba ültették.

A férfi elmondása szerint nem sokkal korábban Szerbiába akart utazni, azonban a szerbiai hatóságok visszafordították. Gyalog indult vissza, menet közben elszórta az iratait, ruháit. A férfi holmijának egy részét a járőrök megtalálták, és ez megerősítette, hogy valóban Norvégiából jött. Arra a kérdésre, hogy miért szórta el a cuccait, nem tudott kielégítő választ adni.

A férfit - aki szerencsére nem töltött túl sok időt a szabadban a fagyos reggelen - orvoshoz vitték. A határrendészek értesítették a norvég nagykövetséget, valamint a Magyar Máltai Szereteszolgálatott is, amely szállást és további orvosi ellátást adott neki.