Szilvia
5 °C
16 °C

Négyen erőszakoltak meg egy gondnokság alatt álló nőt

2010.01.28. 10:27
Négy férfi erőszakolt meg egy korlátozottan cselekvőképes nőt saját otthonában, Újfehértón. Mindez még tavaly novemberben történt, de csak most derült ki, akkor ugyanis sem a nő, sem vele élő testvérei nem tettek feljelentést.

Egy 47 éves - korlátozott cselekvőképessége miatt gondnokság alatt álló - férfi szerdán tett feljelentést amiatt, hogy a napokban három férfi erőszakkal bejutott otthonába, ahol két testvérével él együtt. A trió egy állítólag ellopott, háromszáz forintot érő hólapáttal többször is megütötte egyiküket.

A feljelentésből az is kiderült, hogy a banda egyik tagja tavaly novemberben több társával már járt a lakásban. Akkor leitatták az ott élő 42 éves nőt, aki szintén korlátozott cselekvőképessége miatt gondnokság alatt áll, és mindannyian megerőszakolták. Akkor viszont nem tettek feljelentést, ezért csak most derült ki.

A nyomozók még szerdán kihallgatták és őrizetbe vették az erőszakos közösüléssel gyanúsított huszonéves férfiakat - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?