Botond, Mózes
EUR 385,26 Ft
USD 369,62 Ft
12 °C
29 °C

Dühített, ahogy Cozma táncol

2010.01.30. 10:52 Módosítva: 2010.01.30. 11:22
A Marian Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottja, N. Győző azt mondta, nem is tudta, hogy valaki meghalt, ezért nyugodtan aludt aznap éjjel.

Interjút adott a TV2 Napló című műsorának N. Győző, a Marian Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottja, a beszélgetésből a Blikk közölt részleteket.

A majdnem egy éve előzetes letartóztatásban lévő férfi azt mondta, a kézilabdás több szórakozó fiatalnak szúrta a szemét a viselkedése miatt. "Többen mérgesen nézték Cozmát a táncstílusa miatt. Mások mellett engem is többször meglökött" – magyarázta N. Győző. A férfi szerint a kölcsönös agresszió miatt lett a lökdösődésből verekedés, a tragédiába fulladt konfliktus "nem tűnt többnek, mint egy jó bunyó".

N. Győző azt mondta, nyugodtan aludt, mert nem tudta, hogy valaki meghalt. Állítja, nem menekült, megtervezett út volt az ausztriai kiruccanás. N.-t a gyilkosság utáni éjszaka a magyar határ közelében fogták el osztrák rendőrök.

Tagadta, hogy bármikor is foglalkozott volna védelmi pénzek beszedésével, állítása szerint szobafestőként kereste kenyerét.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek