Meztelennős fotókat nézegetett élő adásban a bróker

2010.02.03. 09:43 Módosítva: 2010.02.03. 09:54
Meztelennős fotókat nézegetett egy ausztrál bróker, miközben egy kollégája a napi kamatokról nyilatkozott élőben egy ausztrál tévétársaságnak. A bank vezetése már elbeszélgetett vele a jövőjéről.

Akár ki is rúghatják azt az ausztrál brókert, aki munkaidőben Miranda Kerr topmodell félmeztelen képeit nézegette. Pechjére egy kollégája éppen élő adásban nyilatkozott a kamatokról egy ausztrál tévétársaságnak, így a kép hátterében jól látszott, amint a képeket nézegeti.

A bróker később észrevette, hogy ő is adásban van, ekkor meglepődve hátrafordult.

A tévétársasághoz több panasz is érkezett az eset után, ezért megkeresték a bróker munkáltatóját, a Macquarie bankot aggályaikkal. A bank közleménye szerint az érintett munkatárs már találkozott a cég vezetőivel, hogy "jövőjéről egyeztessenek", de ennél többet nem árultak el. Helyi jelentések szerint a férfi sorsáról a héten dönt a vezetés.

Miranda Kerr
Miranda Kerr

Szerdán nem ment be dolgozni a pikáns képekre kíváncsi bróker. Néhány ausztrál lap arról írt, hogy a képet e-mailben kapta, nem tudta mi van a levélben, és pont az élő adás alatt nyitotta meg a csatolmányokat. (A felvételen is jól látható, hogy levelezőrendszerében nyitja meg a csatolt fájlokat, egymás után hármat.)

A kínos helyzetbe került bank még egy közleményt adott ki, amely szerint a pénzintézetnek szigorú elősírásai és szabályai vannak arról, hogy munkatársai hogyan és mire használhatják a technikai berendezéseket és a világhálót. A bank egyébként az eset után minden dolgozójának e-mailben elküldte a céges internethasználatra vonatkozó előírásokat azzal a felszólítással, hogy "ismerkedjenek meg vele."