Három tömeges karambol szinte egy időben

2010.02.04. 10:26 Módosítva: 2010.02.04. 10:43
Egy halott, több súlyos és könnyű sérült, rengeteg összetört jármű a nap eddigi mérlege.

Gyerekek, mentősök és egy rendőr is megsérült abban a balesetben, amely csütörtökön reggel történt a nagy ködben Hajdúböszörmény és Pród között a 35-ös úton, közölte a rendőrség.

Egy Hajdúböszörmény felől Pród felé közlekedő autó előzés közben összeütközött egy vele szemben haladó iskolabusszal. Három gyerek és az autó sofőrje könnyebben megsérült.

Két mentőautó érkezett a helyszínre. Amíg a mentősök ellátták a sérülteket, egy Hajdúböszörmény felől érkező busz beleszaladt a hátul álló mentőbe, ami nekicsúszott az előtte álló mentőautónak.

Három mentős sérült meg, köztük ketten súlyosan, ráadásul két gyerek is újból megsérült, szerencsére csak könnyebben. Egy rendőrt is elsodort az egyik meglökött mentőautó.

Meghalt a traktor vezetője

Egy ember meghalt, hatan pedig megsérültek, amikor egy traktor, egy Volán-busz és autók ütköztek össze Hevesben.

Összetört traktor Vámosgyörk határában
Összetört traktor Vámosgyörk határában

A Vámosgyörköt Jászárokszállással összekötő mellékúton történt baleset során a traktor vezetője életét vesztette, a buszban négyen, a járművekbe rohanó két autóban ketten sérültek meg. Két másik autó, hogy elkerülje az ütközést, az árokba csúszott.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Újszilvás és Abony között is csúszott az út

Tizenegy autó csúszott egymásba Újszilvás és Abony között reggel, a balesetben senki sem sérült meg. A karambol egy alsóbbrendű úton történt, valószínűleg a köd és a jég miatt.