Őrizetben az összeégett titkár felesége

2010.02.10. 16:13 Módosítva: 2010.02.10. 16:32
A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy gyilkosság áldozata lett volna a berettyóújfalui bíróság titkára, akit saját házában, a fürdőkádban találtak meg holtan.

A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vette a kedden holtan talált berettyóújfalui férfi feleségét. A rendőrség segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Az elhunyt Ny. László, Berettyóújfalu polgármesterének a nevelt fia titkárként dolgozott a berettyóújfalui városi bíróságon - erősítette meg az Tóth Ildikó, a Hajdú-Bihar megyei Bíróság elnökhelyettese.

Ha gyilkosság történt, akkor a nyomozást az ügyészségnek kell átvennie a rendőrségtől. Ez szerda délig még nem történt meg. Ügyészségi forrás az MTI-nek annyit mondott: "furcsa volt a helyszín", ahol a holttestet megtalálták.

Annyit megerősítettek, hogy megégett a férfi, de a halál okát még vizsgálják, jelenleg az orvos szakértői véleményre várnak.

Az ügyészség csütörtök reggelre ígért részleteket.

A Független Hírügynökség meg nem erősített információi szerint a férfit meggyilkolták.

A szomszédokat sokkolta a hír. Szerintük boldogan, rendezett körülmények között éltek a fiatalok, akik már a gyermekvállaláson gondolkodtak. A nő korábban egy általános iskolában tanított.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla