Szabina
-2 °C
15 °C

Egy rendőr is látta a szír pénzváltó kivégzését

2010.03.23. 07:56 Módosítva: 2010.03.23. 07:57
Eddig nyolc tanút hallgattak ki a szír pénzváltó lelövése ügyében, köztük egy alezredest. Azt mondta, azért nem lépett közbe, mert megijedt.

A Blikk szerint minden jel arra utal, hogy nem egyszerű rablótámadás áldozata lett Trache Bassam szír pénzváltó. A Doki becenévre hallgató férfi kivégzését végignézte egy hivatásos rendőr is, aki semmit sem tett a gyilkosság megakadályozásáért, írja a lap. A nyomozók már ki is hallgatták az alezredest.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai az emberölés nyomozása során eddig nyolc tanút hallgattak ki, köztük egy, a helyszín közelében közlekedő, szolgálaton kívüli rendőrtisztet, erősítette meg az információt Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.

DVETT20100317002

A Blikk úgy tudja, hogy az alezredes azt állította: azért nem lépett közbe, mert megijedt a szeme előtt zajló mészárlástól.

Trache Bassamot múlt szerdán reggel lőtték agyon Rákosszentmihályon, a Rózsa utca és Csömöri út kereszteződésénél, míg a pirosnál várakozott. A támadó a lövések leadása után egy táskát vett ki az autóból, majd gyalog elmenekült.

Felröppent, hogy a férfi annak idején információkkal segítette a nyomozást a Kulcsár-ügyben, de ezt a rendőrség nem erősítette meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport