Szombaton nyitnak a strandok

2010.04.26. 14:46
Először a Gellért és a Dagály nyit ki. Bár meleg lesz a hétvégén, strandoláshoz azért valószínűleg hűvös lesz az idő.

Május 1-én, szombaton kezdődik a strandszezon. Idén nyáron 100 forinttal lesznek drágább a strandok, de lesznek új kedvezmények, mint például szezonbérlet vagy családi jegy. A szezonbérlet minden strandra érvényes május1-től augusztus 31-ig. A felnőtt bérlet ára 48 ezer, a gyereké 38 ezer forint. Ismét lesz négyszemélyes családi jegy, 2 felnőtt és 2 gyerek együtt összesen 400 forintot spórolhat vele a jegy árából.

citylayers3 01

A strandszezon szokás szerint május 1-től kezdődik, az első májusi hétvégétől már fogadják a fürdőzőket a Gellért  és a Dagály nyári medencéi, valamint a Palatinus. A többi a hónap folyamán lépcsőzetesen május közepén-végén nyit ki. Legkésőbb a tavaly nagy sikerrel újraindított Pünkösdfürdő kezdi fogadni a vendégeket: a tervek szerint a tanév végétől. A szezonzárás szokás szerint augusztus végén lesz.

Az időjárás-előrejelzés szerint 20-22 fok lesz a hétvégén, néhol eshet is, így a strandoláshoz nem lesz még elég jó idő.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Biztosítás